У Мексиці впав літак з майже 100 пасажирами на борту

Унаслідок аварії ніхто не загинув.

31 липня у Мексиці впав пасажирський літак незабаром після зльоту з аеропорту Дуранго. На борту лайнера було понад сто осіб - 97 пасажирів і чотири члени екіпажу.

За даними влади штату Дуранго, унаслідок аварії ніхто не загинув, але 85 осіб постраждали, передає Reuters.

Пожежу, що виникла в результаті аварії, було приборкано, і не було повідомлень про те, що постраждалі отримали опіки. "Багатьом вдалося покинути літак пішки", - сказав представник агентства цивільного захисту штату Алехандро Кардоса.

Літак авіакомпанії Aeromexico здійснював рейс в Мехіко, він впав в 10 кілометрах від аеропорту о четвертій годині дня за місцевим часом.

Губернатор штату Дуранго Хосе Айспіро розповів журналістам, що аварія могла статися через дощ. За його словами, пілоти вирішили припинити політ і здійснювали екстрену посадку, але втратили контроль над літаком.

Пізніше в аеропорту підтвердили, що причиною падіння літака стали несприятливі погодні умови.

Нагадаємо, 18 травня внаслідок падіння літака Boeing 737-201 на Кубі загинуло понад 100 людей. Загалом на борту авіалайнера, який здійснював внутрішній рейс на курортний острів Ольгуін, перебували 113 людей, включно з членами екіпажу. Три жінки вижили і у критичному стані були доправлені до лікарні.

Ексклюзив ТСН: жорстка посадка літака в аеропорту "Київ"

Ексклюзив ТСН: жорстка посадка літака в аеропорту "Київ"

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація