У Москві невідомий погрожував підірвати виборчу дільницю

У Москві невідомий погрожував підірвати виборчу дільницю

Фото: Reuters

Чоловік не висував жодних вимог.

У Москві на виборчу дільницю №10 у Вірменському провулку прийшов чоловік, який почав погрожувати вибухом.

Про це повідомляє Lenta.ru.

Інформацію про інцидент російська поліція отримала від анонімного джерела. На місце прибули співробітники МНС і правоохоронці, однак вибухівки не знайшли.

"Прибулі на місце НП співробітники поліції затримали вказаного громадянина і доставили до відділу для розгляду. Ніяких вибухових пристроїв при ньому не знайдено. Виборча дільниця працює в звичайному режимі ", - повідомило джерело в правоохоронних органах.

Як зазначено, чоловік не висував жодних вимог. Поліція також встановлює особу анонімного джерела, що повідомив про інцидент.

Нагадаємо, що в неділю, 18 вересня, в Росії розпочалося голосування на виборах до нижньої палати парламенту – Державної думи. Виборчі дільниці працюватимуть з 8:00 до 20:00 за місцевим часом.

Москва вперше організовує вибори до свого парламенту на окупованих українських територіях – у Криму та Севастополі. Україна відмовила Росії в організації виборів на своїй території.

Відмова стосується і російських дипломатичних представництв – посольства та консульств. У російській Центральній виборчій комісії заявляють, що через це не зможуть проголосувати понад 80 тисяч громадян Росії, які живуть в Україні.

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація