У Сирії внаслідок підриву загинули четверо російських військових, ще двоє поранені

У Сирії внаслідок підриву загинули четверо російських військових, ще двоє поранені

Фото: Reuters

Під автомобілем, в якому перебували російські військові, спрацював радіокерований заряд.

Четверо російських військових радників загинули в результаті підриву автомобіля на радіокерованому фугасі в Сирії, повідомляє Міноборони РФ, передає Інтерфакс.

"В результаті підриву четверо військовослужбовців загинули, ще двоє отримали поранення. За їхні життя борються російські військові медики", – йдеться в повідомленні.

У Міноборони уточнили, що автомобільна колона сирійських військ, в якій був і автомобіль з російськими військовими радниками, виїхала з району аеродрому Тияс в напрямку міста Хомс. Під автомобілем, який проїхав 4 км, в якому перебували російські військовослужбовці, спрацював радіокерований заряд.

Нагадаємо, у Росії Міністерство оборони оголосило тендер на закупівлю понад 20 тисяч медалей для учасників військової операції в Сирії.

На сайті держзакупівель повідомляється, що 20 тисяч медалей замовлено "Учаснику військової операції в Сирії" на загальну суму 4,455 мільйона рублів.

Зазначимо, що 5 грудня 2016 року під артилерійський обстріл потрапив мобільний госпіталь Міноборони РФ в Алеппо. Тоді загинули дві російські військовослужбовці-медики Надія Дураченко і Галина Михайлова. Важке поранення отримав головний педіатр Міноборони Росії Вадим Арсентьев. 7 грудня 2016 року у госпіталі помер полковник Руслан Галицький з групи російських військових радників в Сирії, який був смертельно поранений в результаті обстрілу.

Російська операція в Сирії

Повʼязані теми:

Наступна публікація