У США жінка перекинула папери через паркан Білого дому

У США жінка перекинула папери через паркан Білого дому

Фото: Reuters

Сам президент Барак Обама у момент НС перебував у Білому домі.

Співробітники Секретної служби, що відповідає за охорону президента США, затримали людину, яка, ймовірно, кинула підозрілий згорток через огорожу Білого дому у Вашингтоні.

За інформацією Associated Press, була затримана жінка. Підозрілий згорток, через який був перекритий доступ в північну частину резиденції Барака Обами, вивчають сапери. За попередніми даними, в ньому знаходилися папери. На місце події були стягнуті поліція і рятувальні служби.

Сам президент Барак Обама у момент НС перебував у Білому домі. Потім оточення резиденції було зняте, повідомляє Reuters.

Нагадаємо, що 20 травня Білий дім у Вашингтоні був оточений після того, як поблизу будівлі пролунали постріли. За даними ЗМІ, співробітники Секретної служби біля КПП вистрілили в чоловіка, який розмахував зброєю. Підозрюваний отримав поранення в живіт і був госпіталізований в місцеву лікарню в критичному стані.

Законодавці неодноразово пропонували наповнити рів по периметру Білого дому водою, щоб захистити резиденцію від спроб проникнення.

Нагадаємо, що раніше повідомлялося, що секретна служба США збирається побудувати вищий паркан навколо Білого дому. Висоту паркану планується збільшити майже в два рази — з 1,8 метра до приблизно 3,5 метрів.

Крім того, повинна побудована більш масивна бетонна основа.

Нагадаємо, що раніше секретная служба США, що охороняє американського президента, затримала чоловіка, який обстріляв Білий дім у Вашингтоні. Ним виявився 21-річний Оскар Раміро Ортега-Ернандес. Як зазначили у спецслужбі, юнак відрізняється нестійкою психікою і "схиблений на президенті Обамі".

Повʼязані теми:

Наступна публікація