В Австралії засудили двох чоловіків через жорстоке вбивство кенгуру

В Австралії засудили двох чоловіків через жорстоке вбивство кенгуру

В Австралії засудили двох чоловіків через жорстоке вбивство кенгуру

Фото: Metro

Один із чоловіків зобов'язаний заплатити штраф у розмірі 10 тисяч доларів. 

В Австралії засудили двох чоловіків через те, що вони жорстоко вбили кенгуру.

Їх визнали винними у жорстокому поводженні з твариною, передає Metro.

Зазначається, що їх притягнули до відповідальності після того, як до поліції потрапив відеозапис жорстокого інциденту. Зокрема, один із чоловіків бив тварину залізним ломом, у той час як інший його підбурював. Також у тварину кидали камінням, а згодом уже мертву витягнули з води.

Згідно з повідомленням, інцидент стався ще 2015 року. Один із чоловіків заявив, що він вбив кенгуру для того, щоб його з'їсти, адже бідно живе. За його словами, у нього була конфіскована ліцензія на пістолет два роки тому і він не хотів, купляти зброю незаконно, тому використав лом, щоб вбити тварину.  

Увага, відео містить кадри, що шокують. Не радимо переглядати вагітним жінкам, дітям до 18 років та людям зі слабкою психікою.

Однак у судді зауважили, що було жорстоко бити тварину, кидати в неї камінням, а також цькувати собаку. Таким чином одного з чоловіків ув'язнили до 11 місяців позбавлення волі, а іншого було наказано виплати 10 тисяч доларів штрафу. 

Нагадаємо, раніше в Австралії чоловік побився з кенгуру і виклав відео бійки в Мережу. Тварина продемонструвала неабияку витривалість. Запис інциденту поширив сам австралієць, який подорожував країною із власним псом. Якоїсь миті собака вискочив через вікно автомобіля і побіг за кенгуру. Але сумчастий спочатку виявив борцівські якості, поваливши пса на землю, а щойно господар прибіг на захист друга – кенгуру показав ще й вміння тримати удар. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація