МАУ змінила структуру тарифів економічного класу

МАУ змінила структуру тарифів економічного класу

Фото: unsplash.com

На міжнародних рейсах усі тарифи економ-класу включають харчування і перевезення багажу.

Авіакомпанія МАУ запровадила три нові тарифи: Economy Light, Economy Standard і Economy Premium. Їхні правила відрізняються в залежності від того, є рейс середньомагістральним або далекомагістральним, повідомляє avianews.com.

Economy Light на внутрішніх рейсах і середньомагістральних міжнародних рейсах об'єднав особливості безбагажных тарифів low cost і тільки ручна поклажа. Квитки, куплені з цього підкласу, дозволяють перевозити лише одне місце ручної поклажі вагою до семи кг, не підлягають обміну або поверненню. Раніше тариф "тільки ручна поклажа" дозволяв змінювати дату вильоту після оплати штрафу.

Economy Standard на рейсах середньої дальності включає перевезення двох місць ручної поклажі вагою до семи кг і п'яти кг відповідно, однієї валізи в багаж вагою до 23 кг, можливість повернення або обміну квитка зі штрафом.

Economy Premium на внутрішніх і міжнародних середньомагістральних маршрутах передбачає можливість обміну або повернення квитка без штрафів, провезення двох місць ручної поклажі, як в тарифі Ecomomy Standard, двох валіз вагою до 23 кг кожен в якості багажу, харчування, безкоштовний вибір місця, безкоштовний друк посадкового талона в аеропорту і реєстрацію на окремій стійці, а також пріоритетну посадку на літак.

На міжнародних далекомагістральних рейсах усі тарифи економ-класу включають харчування і перевезення багажу. Основні відмінності полягають за умовами обміну, повернення і норми провозу багажу. Тариф Economy Premium також передбачає розміщення в окремому салоні.

Нагадаємо, в лютому авіакомпанія МАУ ввела послугу оплати перевезення додаткової ручної поклажі в режимі онлайн під час покупки авіаквитка.

Про новий український авіарекорд та вирубку карпатських лісів - розмова з Дмитром Комаровим

Про новий український авіарекорд та вирубку карпатських лісів - розмова з Дмитром Комаровим

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація