Nordica припинила польоти із Києва до Талліна

Nordica припинила польоти із Києва до Талліна

Фото: nordica.ee

25 жовтня 2019 року перевізник виконав останній регулярний рейс за маршрутом Таллінн-Київ.

Естонська авіакомпанія Nordica припинила польоти із Києва до Талліна, повідомляє avianews.com.

У рамках нової стратегії розвитку авіакомпанія Nordica припинила польоти під власним брендом із завершенням літнього сезону 2019 року.

Тепер єдиним оператором на цьому маршруті залишився Wizz Air ("Жуляни").

Nordica літала між Таллінном і Києвом шість разів на тиждень. Таким чином, кількість пропонованих крісел на маршруті у зимовому сезоні 2019/2020 років зменшиться на 20% з 1800 до 1440 в обидва боки на тиждень порівняно з сезоном зимової навігації 2018/2019 років.

Крім того, для пасажирам стали недоступні прямі вильоти до Таллінн з Борисполя. 

Голова правління Nordica Крісті Оякаер пояснила: "Обов'язок Nordica - забезпечити прибутковість і стійкість авіакомпанії. Це те, що власники очікують від нас. Сильна конкуренція і надлишок місць на маршрутах з Таллінна не дозволяють нам сьогодні працювати з прибутком", - йдеться у повідомленні.

Нова стратегія авіакомпанії Nordica передбачає виконання рейсів для сторонніх авіаперевізників за умови субпідряду, в числі яких SAS та LOT. Це дозволить отримати гарантований дохід і не нести відповідальність за завантаження рейсів, оскільки продажами квитків та забезпеченням сервісу пасажирів займається безпосередній замовник рейсів.

Нагадаємо, Wizz Air запускає рейс із Одеси до Братислави

Наступна публікація