28 лютого: іменини, походження, значення і характер імен

28 лютого: іменини, походження, значення і характер імен

Фото: Credits

День ангела святкують: Аріна, Святослав

Народжені 28 лютого відчувають величезну цікавість до життя, яку передають всім людям. Ці енергійні люди здатні оживити будь-яку компанію. Вони витрачають свою енергію в необмежених кількостях і легко захоплюються новими ідеями.

Аріна

Існує версія, що Аріна пішла від Аарон — популярного чоловічого імені у євреїв, яке тлумачать як "освічений", "найвищий", "світова гора", "наставник".

З дитинства Аріні властиво бути самостійною дівчинкою, яка намагається сама вирішувати всі справи. Внутрішні якості господиня імені Аріна найчастіше запозичує від своєї мами, а зовнішні дані — від тата.

Школа Арінам дається легко. Практично кожній Аріні найбільше подобається займатися малюванням, в’язанням та шиттям. У носійки імені дуже багато приятелів, серед яких рівна кількість хлопчиків та дівчаток. Господиня імені Аріна захоплюється детективними книжками, голлівудськими фільмами, спортивними секціями (особливо Аріні подобається плавання).

Панночок на ім’я Аріна можна зустріти в середовищі дизайнерів і модельєрів,  музичних педагогів, медичних працівників, перукарів. Кожна з Арін відрізняється чудовим знанням психології, що дозволяє вловлювати настрої опонентів. До роботи Аріна ставиться серйозно, завжди закінчує розпочату справу і нерідко отримує за це похвалу.

З чоловіками Аріна нерішуча через острах і невміння виражати почуття. Ці риси і ревнощі заважають Аріні налагоджувати з ними близькі стосунки. Уклавши шлюбний союз, особа на ім’я Аріна виявляє себе хорошою дружиною і чудовою господинею. В життєвих ситуаціях дамі з цим ім’ям вельми сприяють наполеглива, працьовита і розсудлива поведінка. Ще Аріна обожнює домашній комфорт, тому воліє кликати гостей до себе.

Святослав

Ім’я Святослав слов’янського походження. Утворено воно з двох слів: "свята" ("світла") і "слава". Означає воно — "священна слава".

У дитинстві Святослав спокійний і слухняний хлопчик, різні негаразди лише додають йому серйозності. Святослав —  врівноважений хлопець, зберігає витримку і не втрачає самовладання навіть у найважчих і непростих ситуаціях. Свої емоції він тримає при собі, а його вчинки завжди підпорядковані тільки розуму.

Святослав — товариський чоловік. Його доброзичливість і привітність притягують до нього людей. Святослав не любить вивертати свою душу навиворіт на очах у всіх, про свої проблеми він частенько не розповідає нікому, навіть зовсім близьким людям. З ним легко і приємно спілкуватися.

Святослав цінує розмірений спосіб життя. Різкі зміни не приносять йому задоволення і почуття новизни. У Святослава є недолік — він не амбітний і не дуже честолюбний. Але успіху в своїй роботі Святослав досягає за рахунок своєї працездатності і терплячості. Визнання його успіхів для нього не важливо, йому потрібно тільки особиста оцінка його роботи. Якщо Святослав задоволений своєю роботою, то для нього це найкраще визнання.

Святослав з повагою ставиться до жінок. Він турботливий батько і уважний чоловік. Святослав не любить, коли ним командують, але заради сім’ї він готовий це терпіти.

Повʼязані теми:

Наступна публікація