Американець завагітнів через 10 років після зміни статі

Американець завагітнів через 10 років після зміни статі

Кейден Коулман / Фото: New York Daily News

У нього народилася донька. 

Житель американського міста Філадельфія Кейден Коулман (Kayden Coleman) завагітнів через десять років після зміни статі з жіночої на чоловічу.

Як пише New York Daily News, 29-річний трансгендер народив дитину два роки тому, однак розповісти про це ЗМІ наважився лише зараз.

Коулман повідомив, що він і його постійний партнер Елайджа (Elijah) дізналися про поповнення в сімействі лише на 21 тижні вагітності.

"Ніколи не думав про те, щоб завагітніти. Через чоловічі гормони, які я приймав роками, я вважав це неможливим. Це був справжній сюрприз", - розповів Коулман.

Кейден Коулман з сім’єю. / Фото: New York Daily News
Чоловік зазначив, що коли його живіт почав збільшуватися і він став відчувати болі, що тягнуть, він жартував на тему купівлі тесту на вагітність, не підозрюючи, що близький до істини.

Як зазначає New York Daily News, після народження доньки Азелії (Azaelia) Коулману довелося піти з роботи, а його партнеру - почати забезпечувати сім'ю. Крім того, чоловік впав у післяпологову депресію.

Зазначимо, Кейден Коулман не єдиний чоловік, який змінив стать з жіночої на чоловічу і завагітнів після цього. У 2007 році з допомогою штучного запліднення завагітнів Томас Біті зі штату Орегон, який прославився як "Вагітний чоловік".

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Здоров'я вагітної
Наступна публікація