Екскурсовод знайшов у Гімалаях відбитки невідомої істоти (фото)

Екскурсовод знайшов у Гімалаях відбитки невідомої істоти (фото)

Екскурсовод знайшов у Гімалаях відбитки невідомої істоти (фото)

Експерти ставляться до знахідки більш скептично. / Фото: Daily Mail

Він впевнений, що сліди можуть належати сніговій людині.

На найвищій непідкореній вершині світу в Бутані, горі Гангкхар Пуенсум, бутанський гід Стів Беррі знайшов сліди невідомої істоти. Він переконаний, що відбитки на снігу належать сніговій людині.

Як повідомляє Daily Mail, жодна людина ніколи не була там, де знайшли відбитки. Водночас експерти ставляться до знахідки більш скептично та вважають, що сліди можуть належати козлу.

Стів Беррі знайшов сліди невідомої істоти ще в жовтні 2014 року. Але ЗМІ опублікували їх лише нещодавно.

За словами Стіва Беррі, відбитки не можуть належати сніговому барсу або іншій чотириногій тварині. Чоловік помітив їх за 200 метрів від непрохідної прірви. "Місцеві сказали, що ми були першими людьми, які коли-небудь проходили тією дорогою", - розповів він.

Лише через чотири дні Стів Беррі зміг дістатися поселення та поділитися знахідкою з місцевими. Пастух розповів йому, що 11 років тому теж бачив снігову людину. "Я показав йому фотографії слідів, і він сказав: "Так, це сліди снігової людини", - додав бутанський гід.

Фото: Daily Mail

Зазначимо, снігова людина почала хвилювати західний світ з 1921 року, коли експедиція Королівського географічного товариства знайшла сліди, зроблені "дикою людиною снігів". Так, створіння отримало назву "снігова людина".

Повʼязані теми:

Наступна публікація