Перейти до змісту
Готуємо медове печиво до Саватія Бджоляра

Готуємо медове печиво до Саватія Бджоляра

Вважається, що іншими справами, крім занять бджолами, 10 жовтня не можна займатися. Можна тільки смакувати медові смаколики і славити бджолярів.

В день Саватія Бджоляра господині з раннього ранку випікають спеціальне печиво з медом до сніданку, на який збирається вся родина. Медове печиво – ароматне та неймовірно смачне. Окрім вишуканих смакових якостей, воно вирізняється ще й більш тривалим терміном зберігання, порівняно із іншими видами солодкого печива.

Медове печиво

Інгредієнти:

170 г борошна,

40 г вершкового масла,

70 г цукру,

60 г сметани,

1 ст. л. меду,

1\3 ч. л. соди,

Покроковий рецепт

Крок 1: З'єднати борошно та соду.

Крок 2: Розтопити масло і додати до нього цукор, мед, сметану. Все це перемішати. До цієї суміші всипати борошно із содою. Знову ретельно перемішати, замісити тісто.

Крок 4: Сформувати печиво, надаючи йому довільної форми (на свій смак).

Крок 5: Випікати печиво 12-15 хвилин в духовці на 180 градусах

Крок 6: Коли смаколики охолонуть, щедро посипати їх цукровою пудрою.

 

 

Залиште свій коментар

Останні

Більше новин

Популярні

Більше новин

Коментують

Більше новин