Ця закуска дуже ошатна і красива, тому матиме чудовий вигляд і на святковому столі.
Яєчний рол-омлет - це дуже популярна корейська закуска. Він слугує чудовим перекусом і його часто беруть з собою на пікнік. Страва гарна і смачна, тим більше склад дуже простий, але цікавий спосіб загортання і подавання.
Керан Марі
Інгредієнти
5 яєць
1 пучок зеленої цибулі
1/2 невеликої моркви
1 невелика ріпчаста цибулина
сіль за смаком
олія
Покроковий рецепт
Крок 1: зелену цибулю миємо, сушимо і дрібно нарізаємо.
Крок 2: ріпчасту цибулю і моркву нарізаємо максимально дрібним кубиком.
Крок 3: яйця збиваємо віночком до однорідності з дрібкою солі. Потім додаємо нарізані овочі і зелену цибулю, перемішуємо.
Крок 4: у сковороді розігріваємо трохи олії і виливаємо приблизно близько половини яєчної суміші.
Крок 5: коли млинець трохи схопиться, акуратно за допомогою лопатки складаємо його його рулетиком і відсуваємо до краю сковороди.
Крок 6: на порожню поверхню сковороди виливаємо приблизно 1/3 яєчної суміші, тільки-но трохи схопиться, згортаємо рулетом. Повторюємо цю процедуру ще кілька разів, поки не закінчиться яєчна суміш. У підсумку вийде великий яєчний омлет-рулет.
Крок 7: обсмажуємо омлет-рулет ще трохи з кожного боку і зняти з вогню. Готовий яєчний рулет нарізаємо шматочками і подаємо до столу. Подають цей омлет традиційно до відварного рису.