Керан Марі: омлет по-корейськи до сніданку

Дата публікації
Перегляди
9235
Поділитись:
WhatsApp
Viber
Керан Марі: омлет по-корейськи до сніданку

Фото: Facebook

Ця закуска дуже ошатна і красива, тому матиме чудовий вигляд і на святковому столі.

Яєчний рол-омлет - це дуже популярна корейська закуска. Він слугує чудовим перекусом і його часто беруть з собою на пікнік.  Страва гарна і смачна, тим більше склад дуже простий, але цікавий спосіб загортання і подавання.

Керан Марі

Інгредієнти

5 яєць

1 пучок зеленої цибулі

1/2 невеликої моркви

1 невелика ріпчаста цибулина

сіль за смаком

олія

Покроковий рецепт

Крок 1: зелену цибулю миємо, сушимо і дрібно нарізаємо.

Крок 2: ріпчасту цибулю і моркву нарізаємо максимально дрібним кубиком.

Крок 3: яйця збиваємо віночком до однорідності з дрібкою солі. Потім додаємо нарізані овочі і зелену цибулю, перемішуємо.

Крок 4: у сковороді розігріваємо трохи олії і виливаємо приблизно близько половини яєчної суміші.

Крок 5: коли млинець трохи схопиться, акуратно за допомогою лопатки складаємо його його рулетиком і відсуваємо до краю сковороди.

Крок 6: на порожню поверхню сковороди виливаємо приблизно 1/3 яєчної суміші, тільки-но трохи схопиться, згортаємо рулетом. Повторюємо цю процедуру ще кілька разів, поки не закінчиться яєчна суміш. У підсумку вийде великий яєчний омлет-рулет.

Крок 7: обсмажуємо омлет-рулет ще трохи з кожного боку і зняти з вогню. Готовий яєчний рулет нарізаємо шматочками і подаємо до столу. Подають цей омлет традиційно до відварного рису.

Повʼязані теми:

Дата публікації
Перегляди
9235
Поділитись:
WhatsApp
Viber
Наступна публікація