Науковець вивів формулу приготування ідеального бургера

Дата публікації
Перегляди
2378
Поділитись:
WhatsApp
Viber
Науковець вивів формулу приготування ідеального бургера

Професор вивів формулу ідеального бургера / Фото: skolkokalorij.ru

Професор дізнався рецепт найсмачнішого бутерброда.

Американський науковець вивів математичну формулу ідеального бургера. 

За даними Daily Mail, професор Стю Фаррімонд провів дослідження на замовлення ресторану Morrisons з метою з'ясувати рецепт ідеального бургера.

Згідно з результатами дослідження науковця, час приготування бургера не повинен бути вищим 9,5 хвилин, його товщина має становити 1,5 см, а найбільш сприятлива для смаку бургера температура - від 150 до 180 градусів Цельсія. 

Тож, формула ідеального бургера, яку вивів професор, виглядає наступним чином: 

4x = 13.5l + 6.0t + 8.8c + 21.0k,

де x - вага м'яса до приготування, t - вага помідорів, c - сиру, l - листя салату і k - соусу).

Раніше стало відомо, що в Японії будуть продавати червоні бургери. Вартість одного бургера складе 540 ієн (4,4 долара) і 690 ієн (5,6 долара) відповідно.

Формула ідеального бургера / Фото: Daily Mail

Повʼязані теми:

Дата публікації
Перегляди
2378
Поділитись:
WhatsApp
Viber
Наступна публікація