Професор дізнався рецепт найсмачнішого бутерброда.
Американський науковець вивів математичну формулу ідеального бургера.
За даними Daily Mail, професор Стю Фаррімонд провів дослідження на замовлення ресторану Morrisons з метою з'ясувати рецепт ідеального бургера.
Згідно з результатами дослідження науковця, час приготування бургера не повинен бути вищим 9,5 хвилин, його товщина має становити 1,5 см, а найбільш сприятлива для смаку бургера температура - від 150 до 180 градусів Цельсія.
Тож, формула ідеального бургера, яку вивів професор, виглядає наступним чином:
4x = 13.5l + 6.0t + 8.8c + 21.0k,
де x - вага м'яса до приготування, t - вага помідорів, c - сиру, l - листя салату і k - соусу).
Раніше стало відомо, що в Японії будуть продавати червоні бургери. Вартість одного бургера складе 540 ієн (4,4 долара) і 690 ієн (5,6 долара) відповідно.