Перейти до змісту
Великий недільний обід: картопля з грибами, запечена в гарбузі

Великий недільний обід: картопля з грибами, запечена в гарбузі

Знадобиться все те, чим багатий цей сезон: картопля, гриби і гарбуз відповідного розміру.

Це повноцінна страва, дуже соковита і поживна. Має святковий вигляд, готується легко, смакує всім.

Картопля з грибами, запечена в гарбузі

Інгредієнти:

3 великих картоплини;

400 г будь-яких грибів;

великий гарбуз;

1 головка ріпчастої цибулі;

рослинна олія;

сіль, перець за смаком.

Покроковий рецепт

Крок 1: картоплю з грибами порізати і обсмажити на сковороді з цибулею і сіллю до м’якості

Крок 2: з гарбуза акуратно відрізати верхівку (отвір повинен бути не дуже великим) і залишити її як кришку. Відокремте м'якоть і ретельно промийте гарбуз всередині і зовні.

Крок 3: скласти обсмажену картоплю з грибами в гарбуз, закрити "кришкою" і поставити у духовку.

Крок 4: випікайте близько 40 хвилин за температури 180 градусів, поки гарбуз не стане м'яким.

Залиште свій коментар

Останні

Більше новин

Популярні

Більше новин

Коментують

Більше новин