Як росіяни готуються до 9 травня. ТОП-5 дивакуватих витівок

ТСН.ua зібрав п'ять яскравих подій, які влаштовували у різних куточках Російської Федерації.

У Росії повним ходом триває підготовка до святкування Дня Перемоги. Дехто почав готуватися за кілька місяців - ще у березні.

ТСН.ua зібрав п'ять яскравих, дивакуватих та провокаційних конкурсів та подій, присвячених 9 Травню, які влаштовували у різних куточках Російської Федерації.

1. Студентський боді-арт

24 березня мережу "підірвали" фото зі студентського конкурсу з боді-арту, який відбувся напередодні у технічному університеті ім. Калашнікова у місті Іжевськ. Традиційний для вишу конкурс цього року вирішили присвятити 70-й річниці Дня Перемоги.

Учасникам конкурсу запропонували намалювати "види і роди військ, що діяли під час Великої Вітчизняної війни, від кавалерії до льотчиків і реактивної артилерії".

Фото були опубліковані на сайті "Волонтерського корпусу 70-річчя Перемоги", створеного Росмолоддю, проте після неочікуваного фурору у ЗМІ та соцмережах, їх було видалено.

Конкурс з боді-арту в Іжевську / Фото: АМКУ

2. Солодкий стіл

30 березня у Красноярську відбувся конкурс на найкращий торт, присвячений тематиці 9 Травня. Учасники виявили чималу фантазію, серед робіт були: триярусний торт, оформлений із застосуванням реальних фотографій часів війни, солодкі танки, торти з мініатюрним парадом танків у Кремлі та у вигляді волгоградського пам'ятника Батьківщині-матері.

Конкурс на найкращий торт у Красноярську / Фото: ngs24.ru

3. Танок пенсіонерок під dubstep

30 березня мережею почало ширитися відео з танцювального конкурсу, де група пенсіонерок презентували дивний номер. Спочатку жінки під ліричну музику винесли свічки на середину залу, після цього на імпровізовану сцену вийшла школярка з квітами, яка вшанувала пам'ять героїв. А вже потім пенсіонерки почали виконувати різні рухи під сучасний dubstep. Музика під час танцю літніх жінок змінювалася ще кілька разів.

4. Еротичні бджілки у тверкінгу

Наступна подія не мала нічого спільного із Днем Перемоги, доки користувачі інтернету не вгледіли у костюмах танцівниць схожість із георгіївською стрічкою.

Концерт школи танців "Кредо" в Оренбурзі відбувся ще 31 січня. А відеоролик, який у подальшому зібрав кілька десятків мільйонів переглядів, було опубліковано 12 квітня. На ньому учасниці колективу "Бджілки" у помаранчево-чорних костюмах танцюють тверк – стиль, у якому танцівники в провокаційній манері, напівприсівши або стоячи, рухають стегнами знизу вгору. Під час танцю дівчата ще й знімають спідниці.

Після розголосу у мережі російські слідчі провели перевірку інциденту та розгледіли у відвертому танку ознаки складу злочину за статтями "халатність" та "розпусні дії". Адміністрація Оренбургу провела екстренне засідання, після якого діяльність школи тимчасово призупинили.

5. Цирк лишився

Цирк Єкатеринбурга традиційно готує спеціальну програму до кожного ювілею Перемоги. Цього року артисти представили глядачам виставу "Салют перемоги".

На вході глядачів зустрічали контролери з рушницями на плечі, у фойє організували польову кухню (гречана каша з окрайцем хліба), а на арені було багато артистів у солдатській формі.

Під час вистави глядачам показали, зокрема, і Гітлера у клітці та мавп-фашистів, а клоуни співали частушки про Геббельса.

Вистава цирку Єкатеринбурга / Фото: dfdaily.com

Повʼязані теми:

Наступна публікація