Аварія у Харкові. Водій Touareg вперше прокоментував моторошну ДТП

Аварія у Харкові. Водій Touareg вперше прокоментував моторошну ДТП

Чоловік висловив готовність співпрацювати зі слідством.

Водій Volkswagen Touareg, якого адвокат Зайцевої вважає винним у моторошній ДТП у Харкові, вперше через свого адвоката публічно прокоментував смертельну аварію.

Про це йдеться у сюжеті ТСН.Ранок.

За словами захисника, водій Touareg зараз перебуває зі струсом мозку у лікарні. Адвокат стверджує, що авто Генадія Дронова опинилося на перехресті на зелене світло світлофора. Чоловік висловив готовність співпрацювати зі слідством.

Напередодні у поліції не виключили, що водій Touareg може зі свідка перетворитися на другого підозрюваного у справі. На місці трагедії правоохоронці вже провели перший слідчий експеримент. 

Нагадаємо, у центрі Харкова ввечері 18 жовтня сталася жахлива аварія. Після зіткнення двох авто на перехресті одне з них вилетіло на узбіччя в натовп людей - п'ятеро осіб загинули на місці, ще шістьох доправили до лікарень із травмами. Підозрювану винуватицю ДТП 20-річну Олену Зайцеву взяли під варту.

У Мережі з’явилося моторошне відео, як позашляховик зносить людей на тротуарі.

Другий учасник смертельної аварії у Харкові вперше прокоментував події на вулиці Сумській

Другий учасник смертельної аварії у Харкові вперше прокоментував події на вулиці Сумській

Нардеп Борислав Береза оприлюднив на своїй сторінці у соцмережі витяг з облікових баз даних, згідно з якими від початку минулого року Зайцева шість разів порушила ПДР і щоразу відкуповувалась штрафами.

До того ж волонтери виклали відео, на якому видно, як схожий Lexus RX 350 із тими самими номерними знаками, що збив групу пішоходів у Харкові, раніше їздив на червоне світло. Відео порушення правил дорожнього руху позашляховика було завантажено на Youtube у грудні 2016 року.

Київський районний суд Харкова обрав Зайцевій запобіжний захід – арешт на 60 діб (до 16 грудня 2017 року) без права внесення застави. Рішення суду дівчина вислухала стоячи без сліз, але одразу по оголошенню вердикту розплакалася. 

21 жовтня поховали трьох жертв смертельної аварії. На місце трагедії харків’яни досі несуть квіти та свічки

Наразі очікують висновків авто-технічної експертизи, яка і визначить, хто винен у смертельній ДТП.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація