Back in the USSR. На будівництво Керченського моста стягли російських студентів

Back in the USSR. На будівництво Керченського моста стягли російських студентів

Фото: pixabay.com

Російська молодь із шести вишів проведе на будівництві все літо. 

Для будівництва скандального Керченського моста в окупованому Криму звозять загони  студентів.

Про це повідомляє російська агенція РИА "Новости".

Загалом на будівельні роботи відправили 87 студентів із 6 вишів Москви, Санкт-Петербурга, Сочі, Тюмені та Іркутська. Молоді доведеться брати участь у будівельній "практиці" до кінця літа.

Студентам, яких замість відпочинку відправили на будівництво, обіцяють 8-годинний робочий день, триразове харчування і від 150 рублів на годину (приблизно 58 гривень).

На вихідних російських студентів обіцяють водити на екскурсії та тренінги.

У компанії-будівельника стверджують, що тим, кого відправили будувати скандальний міст, "пощастило".

"Студенти виконують не найскладніші, безумовно, не небезпечні роботи на майданчиках будівництва моста. Деяких ми направили в виробничо-технічні відділи. Хлопцям, звичайно, пощастило. У них з'явилася можливість познайомитися зі справжніми професіоналами у вітчизняному мостобудуванні", -  заявив директор з будівництва транспортного переходу через Керченську протоку компанії "Стройгазмонтаж" Леонід Риженькін. 

Раніше повідомлялося, що в анексованому Криму на острові Тузла була зведена перша опора моста через Керченську протоку – опора № 173 під автомобільну трасу. Відповідно до проекту, який пройшов державну експертизу, міст в Крим встане на 595 опор.

Повʼязані теми:

Наступна публікація