До України увірветься тепла погода: в окремих регіонах буде аж до +19 градусів

До України увірветься тепла погода: в окремих регіонах буде аж до +19 градусів

Фото: УНІАН

Останній день зими буде без опадів.

В останній день зими, 28 лютого, в Україні буде генеральна репетиція весни – прийде потепління.

"Завтра практично скрізь опадів не очікується, вітер південний, хоч і трохи рвучкий, особливо на Житомирщині, Київщині, Рівненщині та Волині. А температура повітря починає розганятися. Завтра у західних областях стовпчики термометрів доберуться до +10…+14 градусів. У більшості областей також уже явно комфортніше, до +4…+9 градусів. І лише на Харківщині, Сумщині, Луганщині буде прохолодніше, +1…+5 градусів. У Києві завтра також без опадів, удень +5…+7 і південний веселий весняний вітер", - написала у Facebook синоптик Наталія Діденко.

1 березня в Криму взагалі буде +17...+19 градусів. На Півдні та Закарпатті стовпчики термометрів показуватимуть +10...+14 градусів. У решті регіонів буде 8-14 градусів вище нуля. Такий прогноз погоди від Українського гідрометцентру.

"Трохи по першому весняному тижню: 1 березня тепло, 2, 3 та 4 березня тепла погода трохи з'їде на Південь, а від 5 березня температура повітря знову почне крутити педалі у тепліший бік. Опадів буде мало, лише 2 березня пройде невеликий дощ", - уточнила Наталія Діденко.

Тим часом у Києві через два тижні можуть виключити опалення.

Прогноз погоди в Україні на 28 лютого 2017 року / Фото: Укргідрометцентр

Прогноз погоди в Україні на 1 березня 2017 року / Фото: Укргідрометцентр

У Львові бабак напрогнозував ранній прихід тепла

У Львові бабак напрогнозував ранній прихід тепла

Повʼязані теми:

Наступна публікація