На Донеччині викрили поліцейського, який підробляв продажем контрабандних цигарок

Контрабандну продукцію працівник поліції збував через мережу "своїх" торгових точок.

На Донеччині викрили поліцейського, який продавав контрабандні цигарки, таємно переправлені зі сторони терористичної "ДНР".

Про це повідомляє Нацполіція.

"Зокрема, у місті Донецьк, який наразі окупований, відбувається виготовлення тютюнової продукції на одній із фабрик. Звідти контрафактний товар з фальшивими штрих-кодами різних іноземних держав переправлявся на територію, контрольовану Україною, та зберігався на транзитних складах. А вже тут розповсюджувався у торговій мережі міст Дружківка, Костянтинівка та Костянтинівського району Донецької області. Саме до збуту цієї контрабанди і виявився причетним український поліцейський", - йдеться у повідомленні.

Провівши обшуки у цих складських приміщеннях, силовики виявили майже 65 тисяч пачок контрафактних цигарок загальною вартістю понад мільйон гривень. Крім того, було знайдено пристрій для пакування розчинної кави у стікери, на яких використовувалась назва однієї з популярних марок. Крім того, виявлено більше 60 пакунків цієї кави, готової до реалізації, вагою майже 30 кг.

Стосовно поліційського розпочато кримінальне провадження за зловживання владою або службовим становищем.

Нагадаємо, у СБУ розповіли, хто влаштував стрілянину у Гранітному через контрабандуТакож вона спростовує конфлікт між СБУвцями і військовими. За її словами, вони навпаки спільно діяли проти контрабандистів.

Повʼязані теми:

Наступна публікація