На Львівщині дружина керівника ДАІ збила велосипедиста

На Львівщині дружина керівника ДАІ збила велосипедиста

Постраждалий у ДТП не може ходити

Родичі постраждалого побоюються, що слідство буде необ'єктивним.

Родичі потерпілого в ДТП на Львівщині велосипедиста підозрюють, що винуватиця аварії завдяки впливовим знайомим уникне покарання. Чоловіка, який з 24 вересня лежить у лікарні, збила дружина керівника ДАІ, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Глухонімий хлопець їхав на велосипеді головною дорого. Жінка на іномарці повертала ліворуч і його не пропустила. Внаслідок аварії 23-річний Андрій зараз прикутий до ліжка. У нього ушкоджений хребет і заламана нога.

"Два хребці зламані. Без пошкодження спинного мозку, так що прогноз добрий", - розповів завідувач хірургічного відділення Бориславської ЦРЛ Остап Шидловський.

"Вони шукають свідків, щоб дитину звинувати, що дитина їхала по тротуарі і вистрибнула на дорогу. Але дитина виїхала з парку на дорогу і їхала дорогою", - твердить мама потерпілого Ярослава Хаховська.

Вона переконана, що ключовим фактором у розслідуванні справи є посада чоловіка винуватиці ДТП.

"У першу чергу вона не викликала швидку, швидку викликали чужі люди, а вона викликала чоловіка", - розповіла мама Андрія.

На Львівщині родичі збитого дружиною керівника ДАІ велосипедиста вимагають справедливості

На Львівщині родичі збитого дружиною керівника ДАІ велосипедиста вимагають справедливості

ДТП зафіксували камери відеонагляду крамниці неподалік. Але ні правоохоронці, ні адміністрація супермаркету це відео журналістам не показали.

Свідки аварії кажуть, що бачили, як іномарка збила хлопця. Вони твердять, що під колеса він аж ніяк не кидався.

Водій іномарки спілкуватись із журналістами не схотіла. Сказала, що все пояснила міліції. Там запевняють, що на слідство ніхто не впливає, а винуватця ДТП досі з'ясовують.

"По відео не видно, з якої саме ділянки дороги їхав велосипедист – чи з тротуару, чи з проїжджої частини. Після лікування даного хлопчини буде проведений слідчий експеримент і призначено низку експертиз, які розставлять крапки над і", - сказав слідчий Бориславського міського управління міліції Ігор Лисовець.

Приблизно два тижні постраждалий в аварії пролежить у спеціальному корсеті. Потім лікарі накладуть гіпс на переламані хребці. Коли хлопець зможе ходити – медики прогнозувати не беруться.

Це не єдина резонансна ДТП у Бориславі за останній час. Нещодавно повідомлялося, що на Львівщині автомобіль вилетів на тротуар і збив чотирьох дітей. Один підліток у критичному стані.

Кореспондент ТСН Наталка Волосацька

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація