На Одещині літній чоловік розбестив 5-річного сусідського хлопчика

На Одещині літній чоловік розбестив 5-річного сусідського хлопчика

Чоловік каже, що його підвели алкоголь і стрес / Фото: ТСН.ua

Він пояснив свій вчинок стресом через смерть дружини і сп'янінням.

На Одещині правоохоронці затримали літнього чоловіка, якого підозрюють у розбещенні п'ятирічного хлопчика - нібито він заманив до себе додому дитину та імітував з нею статевий акт, повідомляє кореспондент ТСН.

У невеличкому райцентрі Татарбунари вже кілька днів обговорюють новину про затримання 51-річного чоловіка за нетрадиційну любов до сусідської дитини.

Він був добре знайомий з родиною, його покійна дружина бавила 5-річного хлопчика, над яким він познущався.

Коли мати почула від дитини, що накоїв сусід, одразу побігла до райвідділку.

"Вона була агресивна і стурбована. Коротко розповіла нам, що між ними був сексуальний контакт. А вже потім, коли ми спілкувалися з дитиною в присутності педіатра і психолога, тоді стало відомо, що це був закінчений половий акт", - повідомила оперуповноважений кримінальної міліції у справах дітей Ірина Колесник.

Відтоді як це сталося, від хлопчика майже не відходить психолог. Дитина зі сльозами розповідає подробиці того вечора.

За словами психолога Тетяни Урсу, хлопчик не зовсім зрозумів, що з ним трапилося.

"Необхідно зараз слідкувати за тим, що буде відбуватися з дитиною. Якщо буде помічено якісь відхилення, то необхідна буде корекційна робота психолога з цією дитиною", - зазначила психолог.

Підозрюваний у розбещені нині перебуває в ізоляторі тимчасового утримання. Міліція провела з ним відтворення подій того вечора - чоловік усе визнав і пояснив скоєне сп'янінням.

"Я не знаю, я був ніби в тумані, мабуть алкоголь вплинув. Алкоголь підвів, підсвідомість засмучена втратою дружини. Це все разом склалось у моїй підсвідомості, я не розумів що роблю, що творив", - каже чоловік.  

За фактом розбещення дитини слідчій розпочав кримінальне провадження. Якщо суд доведе провину чоловіка, йому загрожує від 3 до 5 років позбавлення волі.

Кореспондент ТСН Сергій Осадчук

Повʼязані теми:

Наступна публікація