На окупованій території Донеччини зграя собак загризла 12-річну дівчинку

На окупованій території Донеччини зграя собак загризла 12-річну дівчинку

На окупованій території Донеччини зграя собак загризла 12-річну дівчинку

Батьки знайшли розірване тіло дитини у лісосмузі.

У місті Харцизьк Донецької області, яке перебуває під контролем бойовиків так званої "ДНР", зграя собак загризла 12-річну дівчинку.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Тварини напали на Лізу Канарейкину, коли вона поверталася додому зі школи. Вони розірвали її на шматки і частково з'їли. Увечері, коли донька не повернулася додому, батьки пішли її шукати і знайшли пошматоване тіло дитини в декількох десятках метрів від узбіччя дороги.

"Йшла дитина додому і не дійшла. Знайшли її в лісосмузі вже розірвану", - розповіла сусідка Лізи Наталія Скиба.

Ще один сусід дівчинки Дмитро Цурканов ввечері проїжджав повз місце події. "У районі трагедії я знайшов портфель. Відкривши його, я виявив зошити, книги і підручник російської мови для 6-го класу. Я відразу здогадався, що це нашої сусідки", - розповів він.

"Поліція" бойовиків відкрила "кримінальну справу" і застрелила двох собак, щоб перевірити, що у них всередині шлунків. Поки результатів судово-медичної експертизи немає, "поліція" утримується від коментарів.

Нагадаємо, у Кривому Розі молоду матір покусала зграя безпритульних псів. Урятував випадковий перехожий: коли оскаженілі тварини вже майже повалили жінку на землю, хлопець їх відігнав. Із рваними ранами ніг потерпіла потрапила в лікарню. Але навіть після нападу зграя досі розгулює поміж багатоповерхівок.

Повʼязані теми:

Наступна публікація