На Житомирщині побилися поліцейський і АТОвець

На Житомирщині побилися поліцейський і АТОвець

Один каже про напад на правоохоронця, інший – про ревнощі через дівчину.

Конфлікт між колишнім бійцем АТО і поліцейським стався на Житомирщині. О 1:00 ночі в кафе приїхала слідчо-оперативна група, один із членів котрої почав штовхатися з клієнтом закладу, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Оперативника і АТОвця вивели із зали, після чого відвезли у райвідділок. Там поведінку колишнього військового розцінили як нанесення тілесних ушкоджень працівнику поліції при виконанні обов'язків і відкрили кримінальне провадження. "Я навіть не знав, чого вони приїхали, чого саме до мене підходить. Якби він представився, що він хоче", - дивується підозрюваний Сергій Середнюк, якому тепер загрожує 5-річне тюремне ув'язнення за бійку.

Ревнощі чи погрози поліцейському: конфлікт між копом та АТОвцем закінчився бійкою

Ревнощі чи погрози поліцейському: конфлікт між копом та АТОвцем закінчився бійкою

Чоловік упевнений, що насправі все сталося через ревнощі, бо дівчина, з якою він танцював того вечора, колишня подруга поліцейського. Христина Кузьмінська теж працює у поліції старшим інспектором і стосунки зі своїм колегою розірвала місяць тому. Але, каже, він її переслідував, і того вечора приїхав у кафе, щоб знову щось з'ясовувати. "Ми собі просто відпочивали. Людина – жертва обставин", - твердить вона.

Оперуповноважений, якого начебто було побито, вже наступного дня вийшов на роботу, але коментувати нічого не схотів. У райвідділку кажуть, що оперативна група приїхала у кафе у рамках відпрацювання – просто перевірити, чи не порушують там громадський порядок. А матір нібито постраждалого поліцейського виправдовує сина і каже: "На сьогоднішній день ці АТОвці охр*ніли до свавілля". А в конфлікті винуватить дівчину, яка нібито мусила розвести залицяльників по різних кутах.

Кореспондент ТСН Олена Кузнєцова

Повʼязані теми:

Наступна публікація