"Нема кого дебати". Тимошенко прийшла на дебати і одразу пішла

"Нема кого дебати". Тимошенко прийшла на дебати і одразу пішла

На дебати були запрошені троє кандидатів у президенти: Юлія Тимошенко, Володимир Зеленський і Петро Порошенко.

Кандидат у президенти Юлія Тимошенко все ж приїхала на дебати на телеканалі UA:Перший, куди також були запрошені її конкуренти - Петро Порошенко і Володимир Зеленський. Оскільки їх там не було, Тимошенко відмовилась брати участь і покинула студію за десять хвилин.

"Я прийшла на дебати, хоча дебати нема кого", - заявила вона.

Вона зазначила, що розраховувала поспілкуватися з двома своїми конкурентами у президентських перегонах, але їх немає, і вона зараз піде.

"Я прийшла, я ваше запрошення поважаю і хочу твердо сказати: в тому випадку, коли ми переможемо, я готова прийти в студію. Я дуже дякую і вибачайте", - зазначила Тимошенко.

Ведучі і запрошені журналісти почали вмовляти її залишитись, але вона не піддалася і залишила студію телеканалу, пообіцявши при цьому, що обов'язково прийде в будь-який день між першим і другим туром, якщо її запросять.

Нагадаємо, від 31 грудня 2018 року в Україні офіційно стартувала президентська кампанія. Самі вибори призначені на 31 березня 2019 року. Про кандидатів, які візьмуть участь у президентських перегонах, читайте за посиланням. Також ТСН.ua пропонує ознайомитись із їхніми деклараціями за 2017 рік, а ще зробив великий спецпроект, де максимально просто і з гумором відповідає на найбільш популярні запитання щодо виборів.

Зазначимо, 31 березня, у День виборів нового президента України, ТСН проведе 7-годинний марафон.

Марафон розпочне Марічка Падалко інформаційними випусками о 12.00 та 15.00 зі студії ТСН. О 18.00 про поточну ситуацію повідомить Юлія Бориско. А о 19.30 розпочнеться спецвипуск "Вибір країни", який вестимуть одразу троє ведучих.

Він триватиме в ефірі "1+1" до 21.30, після чого продовжиться на інтернет-майданчиках ТСН – в YouTube та Facebook, а після завершення шоу "Голос країни" знову повернеться в ТБ-ефір і транслюватиметься до 01.00.

Протягом усього дня команда ТСН розповідатиме про ситуацію на виборчих дільницях, порушення під час голосування, чергуватиме у штабах кандидатів президентів та покаже їхню реакцію на поточні результати. Кореспонденти ТСН працюватимуть у всіх регіонах України, а також за кордоном – у Вашингтоні, Берліні та Брюсселі.

У передвиборних перегонах Юлія Тимошенко вирвалася на друге місце - опитування

У передвиборних перегонах Юлія Тимошенко вирвалася на друге місце - опитування

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Зеленський Володимир Олександрович
Наступна публікація