Нова власниця "Міс Україна" розповіла про зміни конкурсу Офіційно

Нова власниця "Міс Україна" розповіла про зміни конкурсу

Конкурс "Міс Україна-2021" відбудеться в жовтні в Палаці "Україна", повідомила голова комітету конкурсу "Міс Україна" Вероніка Щіпцова.

"У цьому році конкурс "Міс Україна-2021" відбудеться. Ми плануємо його провести вже в жовтні в Палаці "Україна", — сказала Щіпцова на пресконференції в агентстві "Інтерфакс-Україна" в четвер.

Вона зазначила, що призовий фонд конкурсу був збільшений до 1 млн грн, а також було ухвалене рішення, що всі учасниці конкурсу отримають цінні призи та подарунки.

"Але не варто забувати, що 25 фіналісток будуть боротися за головний приз — бажаний титул "Міс Україна", ексклюзивну корону і 500 тис. грн. Власниці титулу "Міс Земля" і "Міс Інтернешнл" отримають грошові винагороди по 250 тис. грн кожна", — вказала Щіпцова.

За її словами, також змінилися вікові обмеження, і відтепер заявку на участь в конкурсі можуть подати дівчата від 17 до 26 років.

Журі конкурсу "Міс Україна" складатиметься як з українських знаменитостей, так і з міжнародних зірок, експертів в сфері краси, моди та телебачення. Щіпцова повідомила, що гостями конкурсу, зокрема, стануть глава міжнародної ювелірної компанії "Jacob & Co" Джейкоб Арабо, а також відомий мандрівник і посол Міжнародного союзу охорони природи Юхан Нільсон.

"Вперше в історії конкурсу перед фіналом ми проведемо знімання реаліті-шоу, яке відкриває для глядачів ексклюзивну інформацію про учасниць і бекстейдж-шоу "Міс Україна", — уточнила голова комітету конкурсу.

Переможниця фіналу конкурсу "Міс Україна-2021" представлятиме Україну на міжнародному конкурсі "Міс світу" в грудні в Пуерто-Ріко.

Також Щіпцова вказала, що в 2021 році вона стала власницею і головою комітету конкурсу, придбавши його за 1 млн грн.

"Для того, щоб вивести проєкт на значно вищий рівень, ми залучаємо як українські, так і міжнародні бренди", — пояснила вона.

За її словами, в цьому році було ухвалене рішення в корені змінити підхід в підготовці конкурсу "Міс Україна", оскільки йому виповнюється 30 років. "Ми готуємо яскраве і наймасштабніше шоу за всю історію конкурсу", — підкреслила Щіпцова.

Відкриті кастинги планується провести у всіх найбільших містах України, і першим містом на карті туру стане Одеса, місце і дата проведення відбору будуть повідомлені в соціальних мережах конкурсу.

"Потрапити на кастинг дуже просто. Для цього необхідно лише заповнити анкету на сайті missukraine.ua, після цього кастинг-менеджери конкурсу зв'язуються з потенційними претендентками і дають всю необхідну інформацію про подальші дії і етапи проведення конкурсу. Що стосується відкритих кастингів — досить тільки прийти в певний час в певне місце і заповнити анкету вже на місці", — сказала голова комітету конкурсу.

Щіпцова поінформувала, що потенційна претендентка на участь в "Міс Україна" повинна мати зріст від 168 см, вік від 17 до 26 років, громадянство України, не мати дітей, не бути заміжньою нині або в минулому, однак кастинг-менеджери звертають увагу також на особисті якості, такі як рівень знання англійської та української мови, активну соціальну позицію, бажання брати участь в різних соціальних проєктах, чисту репутацію і мотивацію дівчини до участі в конкурсі, її бажання перемогти.

Наступна публікація