Побили і вивезли до лісу: в Харкові викрали студента-іноземця (відео)

Побили і вивезли до лісу: в Харкові викрали студента-іноземця (відео)

Викрадачам загрожує до п'яти років ув'язнення.

В Харкові викрали студента, громадянина Марокко, просто з квартири, де він жив. Його побили нібито за борг, затягнули до автівки і вивезли до лісу.

Про це повідомили в ГУНП Харківської області.

Зловмисниками виявились четверо чоловіків 23, 25 і 26 років і 25-річна жінка. Усі піддані Королівства Марокко, які перебувають в Україні на законних підставах.

29 січня близько 20:30 до поліції зателефонували і розповіли, що по вулиці Чернівецькій невідомі примусово посадили до автівки Daewoo Lanos 21-річного громадянина Марокко та повезли у невідомому напрямку. Слідчі відкрили провадження за ч. 2 ст.146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України.

З'ясувалося, що того дня близько 20:00 до квартири студента одного з харківських вишів зайшли п‘ятеро невідомих. Вони побили його за нібито борг. Потім зловмисники примусили хлопця сісти в автівку та повезли до лісу, де знову побили. 

Після цього його відвезли до іншої квартири на вулицю Владислава Зубенка. Побиття там продовжилося. Лише коли троє зловмисників пішли з квартири, а інші заснули, хлопцю вдалося втекти.

Поліцейські встановили особи нападників. Ними виявились 23, 25 і двоє 26-річних чоловіків та 25-річна дівчина. Їх затримали. Наразі вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу. Слідчі дії тривають. Санкція статті передбачає до 5 років позбавлення волі.

 Нагадаємо, у Харкові заарештували двох підозрюваних у викраденні чоловіка. Зловмисники затягли його до автівки, вивезли в невідоме йому місце і утримували кілька днів, але жодних вимог не висували. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація