Поблизу Чернівців на двох весіллях отруїлися понад 50 людей

Поблизу Чернівців на двох весіллях отруїлися понад 50 людей

Фото: ГУ НП у Чернівецькій області

Серед постраждалих 10 дітей.

У двох районах Чернівецької області під час святкування весілля у ресторанах отруїлися одразу 56 людей.

Про це 1 жовтня повідомили у пресслужбі поліції області.

Правоохоронці розповіли, що отруєння відбулося в Путильському та Сторожинецькому районах.

"1 жовтня, приблизно о 3-й годині ночі до чергової частини Путильського відділення поліції надійшло повідомлення з районної лікарні, про те, що до приймального відділення поступили 11 місцевих жителів з гострим гастроентероколітом невстановленої етіології. Станом на 15:30 кількість хворих склала 50 осіб. Серед них – 9 неповнолітніх, віком від 5 до 15 років. Усі потерпілі 30-го вересня гостювали на весіллі в одному з ресторанів у селищі міського типу Путила", – йдеться в повідомленні.

Цього ж дня також надійшло повідомлення про отруєння в селищі міського типу Красноїльськ. До місцевої лікарні потрапили 5 дорослих і 8-річна дитина, які 29 вересня були на весіллі у ресторані. Потерпілі перебувають під наглядом лікарів. Їхній стан стабільний, загрози життю та здоров'ю немає.

Нагадаємо, у містечку Березне на Рівненщині на лікарняне ліжко потрапило 12 людей з отруєнням. Усі вони стверджують, що купували тістечка в одній кондитерських і після того і занедужали. У перших ушпиталених вже виявили збудника – сальмонелу.

На Рівненщині 12 людей отруїлися солодощами з місцевої кондитерської

На Рівненщині 12 людей отруїлися солодощами з місцевої кондитерської

Повʼязані теми:

Наступна публікація