Подробиці жахливої ДТП у Харкові: жінка за кермом Lexus пролетіла на червоний сигнал світлофора

Подробиці жахливої ДТП у Харкові: жінка за кермом Lexus пролетіла на червоний сигнал світлофора

Фото: Facebook/Харьков City

Кількість загиблих зросла до шести.

Винуватцем аварії на вулиці Сумській в центрі Харкова стала жінка 1997 року народження, яка перебувала за кермом Lexus.

Про це у Facebook повідомив народний депутат України, колишній радник глави МВС Антон Геращенко.

За його словами, Lexus на великій швидкості проїхав на червоний сигнал світлофора і врізався в Volkswagen Touareg. Від удару Lexus вилетів на тротуар, де в цей момент знаходилися десятки пішоходів.

За даними Геращенко, в результаті аварії загинуло шість осіб (раніше повідомлялося про п'ять жертв). П'ятеро людей потрапили до лікарні, за їх життя борються лікарі.

Директор Департаменту з питань інформації та зв'язків з громадськістю Харківської міськради Юрій Сидоренко повідомив місцевому виданню NewsRoom, що двоє постраждалих перебувають у важкому стані, ще у одного - травма коліна.

Водії обох машин залишилися живі. Їх повезли на огляд на предмет наявності алкогольного або наркотичного сп'яніння. За словами Геращенко, під час слідства будуть перевірятися обставини отримання водійського посвідчення жінкою-водієм Lexus. Депутат також додав, що вона сьогодні ж буде затримано на три доби, після чого суд обере їй запобіжний захід.

Только, что в моем родном Харькове произошла ужасная трагедия. На перекрёстке ул. Сумской и ул. Бурсацкий спуск, авто...

Опубліковано Антоном Геращенком 18 жовтня 2017 р.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація