Попливли садові меблі та городина: у Бучі підтопило пів вулиці

Попливли садові меблі та городина: у Бучі підтопило пів вулиці

Люди кажуть, що воду на їхні подвір'я зливають із нового житлового комплексу.

Пів вулиці підтопило у містечку Буча. Жителі переконують, що воду на їхні подвір'я зливають із нового житлового комплексу, власники якого не під'єднали дощові зливостоки до централізованої каналізації. 

Як люди самотужки обкладають свої будинки мішками із землею та рятують майно — у сюжеті ТСН.19:30.

У Бучі пів вулиці підтоплює дощова вода: попливли садові меблі та городина. Жителі вулиці рятуються як можуть. Приміром, Євгеній трактором привіз землю, тепер з сусідами фасує її в мішки, обкладається.  Наталя запевняє, що від самого ранку телефонувала в усі служби та до чиновників, але відгукнулися лише пожежники. Вони насосом відкачують воду, яка струмком тече з сусіднього престижного житлового комплексу. 

Зливна каналізація новобудови виведена просто на дорогу, переконують мешканці підтоплених будинків. Там просто чотири забудовники, які вже рік торгуються, хто саме з них має будувати каналізацію.

У Бучі затопило пів вулиці – жителі скаржаться на сусідній новий житловий комплекс

У Бучі затопило пів вулиці – жителі скаржаться на сусідній новий житловий комплекс

"Ми, всі жителі цього мікрорайону, почали спостерігати, що вони не роблять стічної каналізації, зовсім. Коли пішов дощ минулого року, нас позаливало, вода стояла на півтора метра. Все затопило", - розповіла жителька Бучі Наталія Савченко.
  
З одного боку вулиці потоп, а от з іншого все сухо і чисто. На першому поверсі новобудови власники готуються до відкриття забігайлівки у східному стилі.

Повʼязані теми:

Наступна публікація