Ще троє прикордонників інфікувалися новим коронавірусом

Ще троє прикордонників інфікувалися новим коронавірусом

Фото: Держприкордонслужба України

Стан здоров'я охоронців кордону задовільний.

Сьогодні, 18 квітня, та вчора ПЛР-тести підтвердили нову коронавірусну інфекцію ще у трьох прикордонників з підрозділу в Закарпатській області.

Про це повідомляє пресслужба ДПСУ.

Зазначається, що наразі в Держприкордонслужбі співробітників обстежують за допомогою експрестестів, аби вчасно виявити COVID-19, а підрозділи посилюються медичним персоналом.

Кілька днів тому в відомстві зафіксували перший випадок захворювання на COVID-19.

Наразі стан здоров’я вже чотирьох охоронців кордону, у яких підтвердилося захворювання, задовільний, температура тіла в межах норми. Військовослужбовці перебувають під посиленим медичним наглядом персоналу підрозділів охорони здоров’я.

Крім того, перевіряються всі, з ким прикордонники контактували. У підрозділах, де військовослужбовці проходять службу, введено режимно-обмежувальні заходи та посилене медичне спостереження.

Відзначається, що прикордонники одні з перших, хто долучився до заходів з недопущення поширення коронавірусу територією України і щоденно перебувають у зоні ризику, оскільки контактують з великою кількістю людей під час заходів прикордонного контролю.

Загалом, станом на 18 квітня, майже 150 прикордонників перебувають на обсервації та ізоляції через контакт з особами, в яких надалі підтверджувалося захворювання на коронавірусну інфекцію.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Коронавірус в Україні
Наступна публікація