Смертельна аварія у Харкові: водію Volkswagen Touareg повідомили про підозру

Смертельна аварія у Харкові: водію Volkswagen Touareg повідомили про підозру

Фото: УНІАН

Правоохоронці змінили статус другого учасника ДТП у кримінальному провадженні.

Водію позашляховика Volkswagen Touareg Геннадію Дронову, який є одним з учасників кривавої аварії в Харкові, унаслідок якої загинули шестеро людей, повідомлено про підозру.

Про це з посиланням на його адвоката Сергія Перепелицю пишуть "Українські новини".

"Сьогодні (6 листопада – прим.ред.) йому повідомили про підозру за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило загибель кількох громадян)", - заявив він.

Зросла кількість жертв аварії в Харкові

Зросла кількість жертв аварії в Харкові

За словами Перепилиці, наразі його підзахисний знайомиться з підозрою, а до цього вже був допитаний як підозрюваний.

Окрім цього адвокат зазначив, що у вівторок, 7 листопада, суд визначатиметься з запобіжним заходом Дронову. Зараз же він перебуває в лікарні.

Нагадаємо, кривава аварія сталася 18 жовтня у Харкові. Тоді автомобіль Lexus, за кермом якого була Зайцева, врізався у Volkswagen, після чого протаранив натовп. П`ятеро людей загинули на місці, ще шістьох забрали до лікарні у тяжкому стані. Згодом у мережі з’явилося моторошне відео, як позашляховик зносить людей на тротуарі.

Зайцевій було призначено два місяці ув`язнення без права на внесення застави. Родина дівчини оприлюднила звернення до сімей усіх постраждалих та загиблих, у якому попросила пробачення за доньку та запропонувала усім причетним матеріальну допомогу. Водій Volkswagen днями зробив офіційну заяву, у якій зазначив, що рухався на зелене світло.

26 жовтня стало відомо, що на лікарняному ліжку померла ще одна дівчина, Діана Берченко, якій було лише 20 років.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація