Старенька бабуся померла біля лікарні через байдужість лікаря

Старенька бабуся померла біля лікарні через байдужість лікаря

Жінці, якій стало погано біля лікарні, були змушені викликати "швидку". Ілюстрація / Фото: pravda.lutsk.ua

Медик не погодився допомогти жінці, якій стало погано поруч із клінікою.

На Житомирщині у селі Станишівка 73-річна жінка померла біля лікарні, так і не дочекавшись допомоги медиків, повідомляє кореспондент ТСН.

Жінка попросила онука відвезти її до лікарні. У неї були проблеми із серцем, вона часто навідувалася до кардіолога.  

А останнім часом у старенької почалася задишка, тож вона попросила онука відвезти її до лікарні. Вони приїхали, але щойно зайшли на територію лікарні, бабусі стало погано.

До самої лікарні було якихось 30 метрів. Хлопець побіг туди кликати на допомогу. Однак черговий лікар піти до жінки відмовився – мовляв, не буде ж він її по землі тягнути. І порадив викликати "швидку".

Відділення "швидкої" знаходиться неподалік, і лікарі приїхали за 10 хвилин – але було вже пізно. Медики лише констатували смерть старенької. Черговий лікар, якого вони викликали, прийшов вже після "швидкої", кажуть родичі.

Вони впевнені, що бабусю могли би врятувати, якби він прийшов одразу. Тож вже звернулися до міліції. Сам лікар запевняє, що як тільки його покликали, він прибіг до жінки.

Дивіться докладніше у випуску ТСН.19:30!

Кореспондент ТСН Олена Кузнєцова

Нагадаємо, раніше на Донеччині "швидка" відмовилася везти у лікарню закривавлену дитину. Дівчинка впала у під'їзді та порізала руку склом від розбитої банки. Батьки не могли зупинити кров самотужки, тож викликали "швидку", яка спочатку їхала дві години, потім медики відмовилися заходити у темний під'їзд, а насамкінець відмовили в госпіталізації.

Повʼязані теми:

Наступна публікація