У Києві померла дівчина, яка постраждала від вибуху в сауні

У Києві померла дівчина, яка постраждала від вибуху в сауні

Померла дівчина, яка постраждала від вибуху в сауні на Чернігівщині

Лікарі продовжують боротися за життя ще двох постраждалих, Ігоря Ларченка та Олега Богдана.

У Київському опіковому центрі померла 23-річна Юлія Кузьменко, яка постраждала внаслідок вибуху в сауні у смт. Мена Чернігівської області 8 січня. Про це пише УНІАН з посиланням на повідомлення друзів дівчини у соціальній мережі.

Наразі лікарі продовжують боротися за життя ще двох постраждалих, Ігоря Ларченка та Олега Богдана. В Мені збирають кошти на їхнє лікування.

Нагадаємо, 8 січня о 00:35 у м. Мена в сауні, що розташована в кафе "МонАні", стався вибух саморобного опалювального котла. На момент вибуху в сауні перебувало близько 10 людей. Двоє 22-річних чоловіків і 23-річна дівчина перебували у парній і отримали опіки окропом та паром 70-80% тіла.

Кілька днів постраждалі перебували у Чернігівській обласній лікарні, а потім їх перевезли до опікового центру в Києві. Їхній стан медики оцінювали як стабільно важкий.

Проти власника сауни відкрито кримінальне провадження за статтею 275 ч.2 Кримінального кодексу України - (порушення правил, що стосуються безпечного використання промислової продукції або безпечної експлуатації будівель і споруд). Порушення карається виправними роботами на строк до двох років або обмеженням волі на строк до 5 років, або позбавленням волі на строк від 2 до 5 років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Повʼязані теми:

Наступна публікація