У Криму спалили опудало Ердогана

У Криму спалили опудало Ердогана

У Сімферополі спалили опудало турецького президента. / Фото: facebook.com/zair.akadyrov

Опудало виготовили з соломи, а до його голові прикріпили фотографію турецького лідера.

У Сімферополі біля будівлі Ради міністрів Криму спалили опудало президента Туреччини Реджепа Таїпа Ердогана. Опудало виготовили з соломи, а до його голові прикріпили фотографію турецького лідера.

Відповідне фото виклав журналіст газети "Аргументи тижня - Крим" Заїр Акадиров. Крім того, в Мережі з'явилося відео спалення опудала Ердогана.

Як відомо, 25 листопада, на наступний день після катастрофи російського бомбардувальника Су-24, збитого турецьким винищувачем, будівлю посольства Туреччини в Москві закидали камінням.

26 листопада така ж акція пройшла біля турецького консульства в російському місті Новоросійськ. Її учасники спалили прапор Туреччини.

Анкара зажадала від Росії забезпечити захист дипломатичних місій. У зв'язку з акціями в Москві і Новоросійську міністерство закордонних справ Туреччини викликало російського посла.

27 листопада глава МЗС РФ Сергій Лавров заявив, що Росія вирішила скасувати безвізовий режим з Туреччиною з 1 січня 2016 року. За словами Лаврова, безвізовий режим буде "призупинено". Як довго він не буде діяти, невідомо.

Повʼязані теми:

Наступна публікація