У Кривому Розі маршрутник назвав посвідчення "кіборга" "фігньою"

У Кривому Розі маршрутник назвав посвідчення "кіборга" "фігньою"

У Кривому Розі маршрутник назвав посвідчення "кіборга" "фігньою"

Фото: Первый городской

Водія відсторонено від роботи.

У Кривому Розі в середу, 1 листопада, стався неприємний інцидент у маршрутці, під час якого водій назвав посвідчення ветерана АТО "фігньою".

Подія відбулася на маршруті №286. Чоловік, який перебував за кермом маршрутки, нахамив ветерану АТО Володимиру Яновичу, чиє ім`я значиться серед "кіборгів", які захищали аеропорт у Донецьку.

Представник компанії-перевізника повідомив, що таке ставлення до ветеранів є неприпустимим і чоловіка вже відсторонено від роботи.

Сам же Янович, який до недавнього часу очолював велопатруль в Кривому Розі, каже, що згоден пробачити водія, якщо той публічно вибачиться.

Більше ніколи в житті не буду користуватися так званим безкоштовним проїздом! Щоб так принижуватись!! З самого початку- час 13:35 площа Визолення, кінцева зупинка маршрутки 286 номерний знак АЕ5560АА , заходжу показую посвідчення учасника бойових дій. Водій відповідає "Забери от меня ету фигню"!!!! Сів позаду нього і подумав - чи то мені почулось чи насправді ? Перепросив у водія : що ви сказали? Каже "фигню не показуй" В мене одразу перед очами та "фігня" Я не уявляю яка може бути реакція у матері, дружини або дітей загиблих які також мають такі корочки і їм також так відповідають? Прізвища водій не назвав, телефони які висять в салоні не працюють. В жовтні 13 хлопців загиблих!!!! А скільки поранених- то все фігня!!!! Гроші, гроші, гроші!!! Як я стримався не уявляю, в очах кров від люті. Йому пощастило що дуже поспішаю. Думаю що земля кругла.......

Опубликовано Volodymyr Yanovych 1 ноября 2017 г.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у місті Кагарлик на Київщині конфлікт завершився кривавою різаниною, у якій загинув учасник АТО. Фатальна сутичка виникла між рідними братами та компанією молодиків. Під час бійки один із нападників ножем смертельно поранив старшого із братів. 

Під зливою куль та снарядів українські кіборги утримували Донецький аеропорт

Під зливою куль та снарядів українські кіборги утримували Донецький аеропорт

Повʼязані теми:

Наступна публікація