У Миколаєві пасажир побив водія автобуса просто під час руху

У Миколаєві пасажир побив водія автобуса просто під час руху

У Миколаєві пасажир побив водія автобуса просто під час руху

Чоловіка обурило, що водій не зупинився на потрібній йому зупинці.

У Миколаєві на автобусі маршруту № 51 пасажир накинувся на водія з кулаками просто під час руху, бо той проїхав потрібну йому зупинку. 

Про подію повідомляє місцеве видання "Преступности. НЕТ" посилаючись на слова доньки потерпілого. 

Вона запевнила, що ніхто з пасажирів не заступився за її батька і навіть відмовились свідчити, проте  вимагали повернути кошти за проїзд, бо далі їхати водій не зміг через значні побої. «Лише один хлопець залишився дати свідчення. Проте всі вимагали повернути гроші за проїзд!!! А далі наша поліція навіть не викликала "швидку допомогу", а лише дала вказівки, куди, на яку експертизу їхати, і ніякої медичної допомоги надано не було! Батькові з розбитим обличчям і залитими кров'ю очима довелося самому їхати до відділку, потім на перевірку на вміст алкоголю в крові, потім в ЛШМД» - каже дівчина.

На підприємстві, якому належить маршрут, повідомили, що  водій мав право не зупинятись, бо всі місця для сидіння були зайняті, а пасажирів, які стоять, не беруть, як того вимагають умови карантину. Зупинки робилися лише на вимогу. Керівництво написало про інцидент заяву в поліцію. Водія з розбитим обличчям відправили в лікарню швидкої допомоги, йому наклали шви.

У поліції повідомили, що попередньо справу кваліфіковано за статтею «легкі тілесні ушкодження».

А нещодавно у Київській області 19-річний хлопець накинувся на двох поліцейських та ударив їх по голові. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація