У найромантичнішому місці України "Тунелі кохання" порубали дерева

Залізничники вирішили розчистити шлях для потягів.

У найромантичнішому місці України – "Тунелі кохання", що знаходиться біля селища Клевань на Рівненщині, повирубували  дерева, повідомляє кореспондент ТСН.

Місцеві ЗМІ розповсюдили інформацію про занедбаність і вирубку дерев у місці, куди люблять їздити не тільки закохані не тільки з України, а й з усього світу.

Як впевнився кореспондент ТСН, у "Тунелі кохання" справді вирубали кілька дерев. Дерева вирубані лише біля самих колій. Їх досі ніхто не прибрав, вони так і лежать поруч.

Однак заступник губернатора Рівненщини Олексій Губанов запевнив ТСН – романтичному тунелю нічого не загрожує. З'ясувалося, що дерева вирубали залізничники для того, аби звільнити шлях для поїздів.

Чиновник також розповів, що у майбутньому плануються облаштувати там смітники, неподалік зупинку для авто і автобусів, а також поставити вказівники.

Треба зазначити, що місцеві мешканці за "Тунель кохання" стоять "горою". Адже вони надзвичайно пишаються ним. Окрім того, оскільки туди приїжджають сотні туристів, це для них ще й непогане джерело прибутку.

Нагадаємо, на Херсонщині під виглядом санітарних зачисток столітні дерева вирубували на дрова. Жителі Великоолександрівки стверджували, що знищували ліс самі працівники лісгоспу. Замість того, щоб прибирати сухі та пошкоджені дерева, ті під виглядом санітарних зачисток вирубували столітні дуби та акації.

Кореспондент ТСН Олександр Курсик

Повʼязані теми:

Наступна публікація