У Вишневому під Києвом чоловік без причини обстріляв людей

У Вишневому під Києвом чоловік без причини обстріляв людей

Фото: ГУ Національної поліції в Київській області

Хулігана затримали, а потерпілого ушпиталили.

У Вишневому Київської області місцевий житель обстріляв компанію людей - одного потерпілого госпіталізували.

Про це повідомляє пресслужба поліції.

Правоохоронці кажуть, що один з компанії чоловіків безпричинно та зухвало здійснив кілька пострілів з травматичної зброї у бік іншої компанії людей. Після чого втік зі зброєю. Потерпілого доправлено до лікарні з вогнепальним пораненням ноги та грудної клітки.

Поліція швидко дізналися, хто був стрільцем, влаштувала засідку і затримала його за місцем проживання. У помешканні чоловіка виявили та вилучили колекцію різноманітної зброї. Також вилучено пристрій для відстрілу гумовими кулями, з якого, ймовірно, він і стріляв у перехожого. Уся зброя направлена на проведення відповідних експертиз. Чоловіка затримали.

Фото: ГУ Національної поліції в Київській області

Зазначається, що у Київській області за добу сталося ще два випадки застосування зброї. Так, у Переяславі чоловік з ножем накинувся на перехожого, травмував йому гомілку. Між чоловіками вночі стався конфлікт: перехожий напідпитку почав чіплятися до компанії, інший – намагався захистити людей від набридливого чоловіка кулаками. В результаті інциденту зловмисник завдав ножового поранення гомілки потерпілому. Нападника також затримали.

За обома фактами відкриті кримінальні провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

Ще один випадок застосування зброї стався у Таращанському районі. За невідомих обставин місцевий мешканець отримав тілесні ушкодження черевної порожнини та руки від стріляння з пристрою гумовими кулями. Працівники поліції встановляють обставини події.

Нагадаємо, у Мукачеві Закарпатської області біля багатоквартирного будинку відкрили стрілянину з автомату. Поліція вважає, що це був замах на вбивство.

Повʼязані теми:

Наступна публікація