В Ізмаїлі підліток ударом у голову вбив чоловіка за зауваження

В Ізмаїлі підліток ударом у голову вбив чоловіка за зауваження

Фото: pixabay.com

За даними поліції, підлітку-вбивці близько 14-16 років.

В Ізмаїлі компанія підлітків напала на місцевого мешканця через зауваження за галасливу поведінку, один із них вдарив чоловіка в голову, після чого він помер.

Про це з посиланням на міський відділ поліції пише УНІАН.

За попередніми даними, на початку тижня пізно ввечері у дворі багатоповерхового житлового будинку на проспекті Миру група підлітків біля дитячого майданчика голосно кричала та використовувала нецензурну лексику. Один із місцевих жителів - 48-річний чоловік - підійшов до компанії і попросив поводитися тихіше.

Як зазначили очевидці, у відповідь на це підлітки оточили його, один із неповнолітніх вдарив чоловіка в голову і той знепритомнів.

"Швидку допомогу викликали очевидці, які говорять, що після того, як потерпілий впав, компанія з місця пригоди зникла. Чоловік помер в лікарні", - розповіли правоохоронці.

Наразі відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст.121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження, вчинене групою осіб, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України. Призначено судово-медичну експертизу.

Окрім цього поліцейські запевнили, що ​​групу підлітків встановлено, вік нападників близько 14-16 років. Встановлюються всі обставини і причини конфлікту.

Своєю чергою місцеві мешканці розповідають, що підлітки часто приходили у двір і зухвало поводилися.

Нагадаємо, раніше біля Білгорода-Дністровського в піщаному кар’єрі невідомі застрелили чоловіка. У чоловіка на спині виявили численні поранення від дробу мисливської рушниці.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Проблеми підлітків
Наступна публікація