В Одесі евакуювали пологовий будинок через підкинуту сумку з немовлям

В Одесі евакуювали пологовий будинок через підкинуту сумку з немовлям

Мороз не нашкодив здоров'ю дитини

Працівники медзакладу спочатку подумали, що там вибухівка.

Через підкинуту в ніч на 3 січня спортивну сумку в одеському пологовому будинку №1 провели евакуацію та викликали саперів, повідомляє ТСН.19:30.

Хтось із персоналу помітив на порозі підозрілу спортивну сумку. Перша думка, яка виникла в персоналу - там вибухівка. На місце викликали міліцію та вибухотехніків.

"Санітарка відкрила двері і побачила на порозі входу в гінекологічне відділення чорну дорожню сумку, яка була закрита. Стара сумка, з неї стирчали типу проводи, як здалося на перший погляд. Природно, було викликано наряд по тривожній кнопці, прийняли рішення викликати саперів", - розповідає начмед Світлана Воронова.

Увесь персонал та пацієнтів пологового перевели в інше крило будівлі. Даішники, які першими приїхали на виклик, оточили довколишню територію, наважилися підійти до сумки ближче і почули дитячий плач.

До дитини, яка кричала відразу прикликали лікарів. Ті швидко занесли хлопчика всередину, аби він не застудився. У торбі з малим знайшли й записку від матері, яка пояснила, що не має грошей на утримання сина. Дитину було народжено 30 грудня, вага та стан здоров'я хлопчика задовільний.

Кореспондент ТСН Сергій Осадчук

В Одесі евакуювали пологовий будинок через підкинуте немовля

В Одесі евакуювали пологовий будинок через підкинуте немовля

Повʼязані теми:

Наступна публікація