В Україні відновили процес подачі електронних документів на вступ до вишів

В Україні відновили процес подачі електронних документів на вступ до вишів

Випускники 2017 / Фото: УНІАН

Роботі дещо завадив вірус Petya. 

29 червня в Україні відкрили реєстрацію до електронних кабінетів з подання документів на вступ до вишів. Про це повідомила міністр освіти Лілія Грневич.

За її словами, кібератаку дещо зіпсувала нормальний темп роботи, однак всі проблеми вдалося вирішити.

"Наразі відкрито 1300 кабінетів. Хочу ще раз звернутися до абітурієнтів і нагадати, що реєстрація триватиме до 26 липня. При цьому подача електронних заяв починається аж з 12 липня. Часу вистачить усім!", - написала Гриневич у Facebook.

Реєстрацію електронних кабінетів для вступу відкрито! Кібератака трохи збила нам нормальний темп роботи, але зараз вже...

Опубликовано Ліліей Гриневич 29 июня 2017 г.

Подати електронні документи мають змогу абітурієнти, які проходили ЗНО у 2016-2017  роках, мають атестат і хочуть поступити на загальних умовах.  

Як повідомлялося раніше, 29 червня, в Україні почалася вступна компанія у вищі навчальні заклади. Цьогорічні новації - можна подати дев'ять заяв на чотири спеціальності. Також запровадили так звані коефіцієнти до конкурсного балу. "Галузевий" – додаткові бали додаватимуть тим, хто обиратиме природничі та технічні науки, а ще "сільський" - бали доплюсовуватимуть випускникам сільських шкіл. 

В Україні розпочалась вступна кампанія

В Україні розпочалась вступна кампанія

Повʼязані теми:

Наступна публікація