Вихідні ще будуть дощовими й прохолодними, а далі - прийде тепло

Вихідні ще будуть дощовими й прохолодними, а далі - прийде тепло

Квітуча сакура в Ужгороді / Фото: УНІАН

У п'ятницю в Центрі, на Сході та Півдні йтиме мокрий сніг.

Аномальні квітневі снігопади тривають у центральних та східних областях України. Там сьогодні, 21 квітня, буде від нуля до 2 градусів тепла. На узбережжі Азовського моря трохи тепліше – 4-7 градусів вище нуля та сильний дощ.

Опади очікуються і на півдні країни. Термометри покажуть 5-7 градусів тепла на материковій частині регіону та до 10 градусів з плюсом у Криму. На Півночі та Заході сьогодні без опадів. Повітря прогріється до 8 градусів. Про це йдеться в сюжеті програми "Сніданок з "1+1".

Вихідні в Україні будуть дощовими. В суботу та неділю опади очікуються в усіх регіонах. У Центрі та на Сході потеплішає. Термометри там покажуть 4-8 градусів тепла. На Півночі та Заході синоптики обіцяють 6-9 градусів з позначкою "плюс".

 До 9 градусів тепла буде і на Півдні. В суботу в регіоні небо буде хмарним, а от у неділю там дощитиме протягом цілого дня.

У понеділок і вівторок в Україні потепліє, прогнозує Український гідрометцентр. Зокрема, у вівторок, 25 квітня, очікується вдень 12-17 градусів тепла. Проте на Заході, Півночі та в Центрі йтимуть дощі. А на Півдні та Сході вже буде сонячно.

Прогноз погоди в Україні на 21 квітня 2017 року / Фото: Укргідрометцентр

Прогноз погоди в Україні на 22 квітня 2017 року / Фото: Укргідрометцентр

Прогноз погоди в Україні на 23 квітня 2017 року / Фото: Укргідрометцентр

Прогноз погоди в Україні на 24 квітня 2017 року / Фото: Укргідрометцентр

Прогноз погоди в Україні на 25 квітня 2017 року / Фото: Укргідрометцентр

Повʼязані теми:

Наступна публікація