Кличко назвав брудною провокацією інформацію про підкуп виборців Пресреліз

Кличко назвав брудною провокацією інформацію про підкуп виборців

Віталій Кличко говорить, що проти нього та УДАРу почали застосовувати брудні передвиборчі технології / Фото: infomaniya

Народний депутат говорить, що опоненти партії УДАР вдаються до нечесної гри.

Інформація про те, що УДАР нібито здійснює підкуп виборців для своєї підтримки, є ні чим іншим, як провокацією.

Про це заявив лідер партії УДАР Віталій Кличко.

Він наголосив, що останнім часом з'являється багато спекуляцій, бруду і брехні щодо нібито підкупу виборців кандидатами в Київраду від УДАРу. Зокрема, нібито від імені ударівців роздають якісь "подарункові сертифікати", пропонують гроші тощо. А коли люди приходять їх отримати, то, звичайно, викривається обман.

Політик зауважив, що, на жаль, його опоненти та опоненти УДАРу вдаються до нечесної гри.

"Конкуренти, вочевидь, зважаючи на високі рейтинги нашої політичної сили, скотилися до брудної кампанії. Ми дуже хочемо, щоб українська політика відповідала європейським стандартам. Але знову бачимо старі методи", – наголосив лідер УДАРу.

Віталій Кличко підкреслив, що УДАР ніколи не поливав брудом опонентів та не займався і не займатиметься підкупом виборців.

"Ми ніколи нікого не купували ні за гречку, ні за рис, ні за гроші. І якщо від нашого імені обіцяють чи роздають гроші – не вірте шахраям. Ми за чесну і принципову політику", – додав Кличко.

Він звернувся до українців не піддаватися на провокації.

"Якщо хтось обіцяє вам матеріальну винагороду за ваш голос і позицію, то це не більше ніж провокація. І слід пам'ятати: громадянський вибір і майбутнє країни не продаються!", – наголосив Кличко.

Нагадаємо, цієї неділі, 25 травня, кияни отримають на виборчих дільницях чотири бюлетені – з прізвищами кандидатів у президенти та мери столиці, а також два зі списками – партійним та мажоритарним – кандидатів у депутати Київради.

Повʼязані теми:

Наступна публікація