Бійці 30-ої бригади знущаються з ворожих снайперів дерев'яним "солдатом Едіком"

Бійці 30-ої бригади знущаються з ворожих снайперів дерев'яним "солдатом Едіком"

Рясний сніг і дощ зірвали наступ бойовиків на Донеччині

В опудало вже кілька разів влучали кулі бойовиків.

Мокрий сніг і дощ зірвали анонсований розвідкою наступ бойовиків на Донеччині. Позиції українських військових потопають у багнюці, а в таких погодних умовах про активні маневри не може бути й мови, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Бійці 30-ої бригади, незважаючи на дощ, продовжують укріплюватися. Потужний військовий бульдозер риє нові вогневі точки для БМП та нагортає землю на бліндажі. Хлопці поспішають закріпитися на стратегічній висоті.

Сепаратисти намагаються обстрілювати ці позиції, але здалеку і не надто прицільно. Близько підходити бояться, кажуть бійці опорного пункту. Бо на нейтральній смузі повно вибухових "сюрпризів" як від одних, так і від інших. І вже незрозуміло, де й що заміновано.

У таких обставинах важливого військового значення набуває снайперська робота. Однак для ворожих стрілків українці підготували фейкову ціль. Снайперів вони виманюють дерев'яним опудалом, яке жартома кличуть "Едіком". Тому вже кілька разів пробивали каску ворожі кулі.

"Постійний днювальний. Без вихідних він у нас. Треба вже його на ротацію відправити", - сміються бійці.

Вони переконують, що в них усе добре. І попри бруд і холод – військові не втрачають ані оптимізму, ані віри в мир і завершення війни.

Раніше у прифронтовому Артемівську розгорнули величезний синьо-жовтий прапор.

Кореспондент ТСН Олександр Загородний

Через погану погоду бойовики не пішли сьогодні в наступ на позиції українців на Донеччині

Через погану погоду бойовики не пішли сьогодні в наступ на позиції українців на Донеччині

Повʼязані теми:

Наступна публікація