Бойовики 35 разів обстріляли позиції українських військових. Хроніка АТО

Бойовики 35 разів обстріляли позиції українських військових. Хроніка АТО

Фото: Міністерство оборони України

Про поранених та загиблих у штабі АТО не повідомляють.

У четвер, 16 березня, бойовики 35 разів відкривали вогонь по позиціях українських військових на Донбасі. Інформації про поранених чи загиблих серед бійців немає.

Про це йдеться у зведенні прес-центру штабу АТО станом на 18:00.

На Маріупольському напрямі неподалік Новотроїцького бойовики обстріляли опорні пункти з гранатометів, БМП та мінометів калібру 120 мм, а біля Водяного – зі 122 мм артустановок. Позиції біля Красногорівки накрили мінометами калібру 82 мм, біля Гнутового – з СПГ та кулеметів, Широкине обстріляли зі стрілецької зброї.

На Донецькому напрямі під вогонь артилерії калібру 122 мм та мінометів потрапили позиції біля Троїцького. Українських бійців біля Авдіївки обстріляли з мінометів калібру 82 мм. Біля Кам'янки - зі 120 мм мінометів, а біля Зайцевого – з СПГ та мінометів калібру 82 мм. У районі Новгородського та Авдіївки активно діяли бойовики-снайпери.

На Луганському напрямі під вогнем мінометів калібру 120 мм опинились позиції в районі Кримського, біля Новозванівки – з СПГ і стрілецької зброї, а біля Новоолександрівки – з великокаліберних кулеметів.

Повʼязані теми:

Наступна публікація