Бойовики обстріляли із мінометів українські позиції в районі Авдіївки

Бойовики обстріляли із мінометів українські позиції в районі Авдіївки

Фото: Reuters

Українські військові змушені відкривати вогонь у відповідь.

Кількість обстрілів сил АТО у порівнянні з вчорашнім днем зменшилась з 50 до 25.

Про це у Facebook інформує прес-центр АТО.

Найманці вели обстріли позицій українських воїнів, використовуючи зброю великих та малих калібрів. Зокрема, вогонь з мінометів було скеровано у напрямку українських позицій в районах Авдіївки, Березового та Тарамчука.

Оборону підконтрольних силам АТО територіях тут ускладнювало використання ворожих гранатометів, кулеметів великого калібру, протитанкових ракетних комплексів.
Окрім цього російські найманці неодноразово застосовували проти українських бійців зосереджений вогонь в напрямку Станиці Луганської, Кримського, Майорська, Верхньоторецького, Широкіного, Луганського і шахти Бутівки. 


Військовослужбовці Збройних Сил України два рази відкривали вогонь у відповідь зі стрілецької зброї та гранатометів на донецькому напрямку та однин раз на Луганщині.

Нагадаємо, 15 квітня, керівник Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський повідомив, що українські війська повністю взяли під контроль Широкине

Втім, у зоні АТО за добу загинув один український військовий, ще троє були поранені. Минулої доби вперше з 27 серпня 2015 року кількість обстрілів бойовиків перевищила позначку 100.

Повʼязані теми:

Наступна публікація