Четверо поранених бійців. Ситуація на Донбасі

Четверо поранених бійців. Ситуація на Донбасі

Фото: УНІАН

Бойовики активізували обстріли українських позицій з використанням важкого озброєння. 

Минулої доби незаконні збройні формування 28 разів порушили режим тиші на Донбасі. Троє українських військових були поранені, один отримав бойову травму.

Про це повідомляє штаб АТО.

На Приморському напрямку бойовики двічі били з артилерії калібру 122 міліметри по опорних пунктах на підступах до Талаківки і Водяного. А близько 20 години терористи неприцільно випустили щонайменше 6 снарядів калібру 152 міліметри неподалік селища Водяне – у район, де немає українських позицій. Крім того, наприкінці доби під мінометний вогонь двічі потрапили українські опорні пункти поблизу Гнутового, а з гранатометів терористи били по околицях Павлополя.

#АТОподії Зведення прес-центру штабу АТО за 22.08.2017 року. У районі проведення АТО наприкінці минулої доби російсько-о...

Posted by Прес-центр штабу АТО on Tuesday, August 22, 2017

На Донецькому напрямку в Авдіївській промзоні з 19 години і майже до опівночі бойовики вели вогонь зі 120-міліметрових мінометів, гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. У результаті протистояння один боєць отримав поранення. Також увечері і вночі бойовики відкривали вогонь у районі Луганського, Троїцького, Зайцевого та шахти Бутівка. 

На Луганському напрямку терористи з мінометів та гранатометів били по опорних пунктах на околицях Новоолександрівки та Кримського. Унаслідок обстрілів ще двоє українських військових отримали поранення.

Нагадаємо, ввечері 21 серпня під час бойового зіткнення під Авдіївкою загинув 28-річний боєць 72-ої бригади Денис Глова. Денис – уродженець міста Фастова Київської області, він був єдиним сином у матері. В армію потрапив по мобілізації, але потім підписав контракт. Поховають бійця в рідному місті.

Під час бойового зіткнення під Авдіївкою загинув 28-річний боєць

Під час бойового зіткнення під Авдіївкою загинув 28-річний боєць

Повʼязані теми:

Наступна публікація