Гарячий Луганський напрямок і вогонь бойовиків поблизу Щастя. Дайджест АТО

Гарячий Луганський напрямок і вогонь бойовиків поблизу Щастя. Дайджест АТО

Фото: УНІАН

На Донецькому напрямку бойовики вдавались до збройних провокацій північно-східніше Авдіївки - поблизу селищ Кам'янка та Новоселівка Друга.

З початку доби бойовики 18 разів обстрілювали опорні пункти ЗС України.

Про це інформує прес-центр штабу АТО у Facebook.

Приморський напрямок

На цій частині фронту загарбники лише два рази відкривали вогонь по українських оборонних укріплення. Однак обидва обстріли були здійснені противником зі 122-мм артилерійських систем, з яких бойовики ще вночі вдарили по наших позиціях в районі Широкиного та Водяного.

Донецький напрямок

Тут проросійські озброєні банди вдавались до збройних провокацій північно-східніше Авдіївки - поблизу селищ Кам'янка та Новоселівка Друга. Ще до світанку окупанти тричі відкривали вогонь по укріпленнях сил АТО неподалік цих населених пунктів з протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Зведення прес-центру штабу АТО за день станом на 18.00 годину 23 червня 2017 року Оперативна обстановка в районі провед...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 23 червня 2017 р.

Луганський напрямок.

Саме на цій ділянці лінії зіткнення сьогодні зафіксовано найбільше ворожих обстрілів. Зокрема, в районі Бахмутської траси незаконні збройні формування неодноразово впродовж дня накривали щільним вогнем з мінометів калібру 120 й 82 мм, 122-мм артилерії позиції українських воїнів, котрі тримають оборону в поблизу Кримського. Там же зі 120-мм мінометів противник бив по наших опорних пунктах неподалік Новотошківського, а у Попаснянському районі - поблизу Новоолександрівки. Окрім того, бойовики відкривали вогонь з гранатометів та стрілецької зброї різних калібрів в районі Новозванівки, Щастя, Лобачевого та Нижньотеплого.

Раніше штаб АТО запропонував ввести "режим тиші" на час випускних вечорів у школах - із 24 до 26 червня.

Бійці розповіли про активізацію ворожих снайперів біля селища Кримське

Бійці розповіли про активізацію ворожих снайперів біля селища Кримське

Повʼязані теми:

Наступна публікація