Поліція запустила сайт з даними про всіх "чиновників" "ДНР"

Поліція запустила сайт з даними про всіх "чиновників" "ДНР"

На сайті вже є інформація по 784 "управлінців" угруповання.

Поліція Донецької області запустила сайт "Стоп тероризму", на якому розміщена інформація про "управлінців" терористичного угруповання "ДНР". Про це повідомив начальник поліції області В'ячеслав Аброськін.

За його словами, на сайті вже є інформація по 784 "чиновників" угруповання. У розділі найбільш розшукуваних – діючі та колишні ватажки "ДНР" Олександр Захарченко, Андрій Пургін та інші.

На сайті в першу чергу представлена інформація про "керівництво ДНР", фейкових "міністрів", "депутатів", "органів місцевого самоврядування", "правоохоронців", "суддів" і так далі.

Дані чітко структуровані і дозволяють визначити, яке місце займає кожен учасник терористичного угруповання в "піраміді влади".

"Відповідаючи на коментарі "Миротворцю" та іншим подібним сайтам, "Стоп тероризму" - це створювана упорядкована база "посадових" осіб, які входили або входять до структури "правоохоронних, судових органів", а також "органів самоврядування" терористичної організації "ДНР", аж до нижчої ланки", - написав Аброськін.

Глава поліції області закликав громадськість активно підключатися до наповнення сайту.

 

"Стоп тероризму" - запущений. Зараз на сайті вже є інформація по 784 "управлінцям ДНР". Заповнення структури "ор...

Опубліковано В'ячеславом Аброськиним 30 березень 2016 р.

Повʼязані теми:

Наступна публікація