Троє українських військових отримали поранення на Донбасі. Хроніка АТО

Троє українських військових отримали поранення на Донбасі. Хроніка АТО

Фото: Facebook/прес-центр штабу АТО

Бойовики 19 разів обстріляли позиції української армії.

Протягом суботи, 6 травня, у зоні АТО на Донбасі бойовики 19 разів обстріляли позиції Збройних сил України. Під час цих обстрілів троє українських військових отримали поранення.

Про це йдеться у зведенні прес-центру штабу АТО.

"Ситуація в районі проведення АТО залишається напруженою, але контрольованою Збройними Силами України. Російсько-окупаційні війська не припиняють обстріли позицій сил АТО. Від початку доби ворог 19 разів відкривав вогонь по опорних пунктах українських захисників, - говориться в повідомленні.

На Донецькому напрямі вогнем мінометів калібру 120 мм бойовики накривали українських військових біля Луганського, а з мінометів калібру 82 мм та великокаліберних кулеметів били по Верхньоторецькому та Авдіївці. По опорних пунктах українських військ поблизу шахти "Бутівка", Кам'янки та Зайцевого бойовики гатили з протитанкових гранатометів та кулеметів великих калібрів. Поблизу Зайцевого діяли бойовики-снайпери.

На Маріупольському напрямі 120-міліметрові міномети та стрілецьку зброю бойовики застосували по позиціях біля Широкиного, а гранатомети різних систем та великокаліберні кулемети – по опорних пунктах поблизу Павлополя та Мар'їнки. В районі Водяного активно діяли бойовики-снайпери.

На Луганському напрямі з мінометів калібру 120 мм бойовики гатили по позиціях поблизу Кримського. Зі 120-міліметрових мінометів та автоматичних гранатометів накривали опорні пункти українських військових неподалік Новозванівки. З протитанкових гранатометів - по позиціях у районі Троїцького та Новоолександрівки, а стрілецьку зброю застосували по опорних пунктах в районі Станиці Луганської.

Повʼязані теми:

Наступна публікація